Grupper og Kurser

Samtalegruppe for unge, ledet af psykolog Cathrine Christensen

Er du ung ml 15 og 18 år? Oplever du ensomhed, sociale udfordringer, problemer med at finde din retning i livet eller andet som du kunne ønske at dele med jævnaldrende?

Nu starter en gruppe for unge, hvor vi kan tale om det der er svært at sige højt andre steder. Forløbet har til formål at understøtte sårbare unges ståsted og vil blive rettet mod de individuelle problemstillinger gruppens deltagere kommer med.

Det forventes at du er i stand til at dele lidt om din situation og at du er i stand til at lytte og give hensynsfuld feedback til de andre gruppemedlemmer. Har du psykiatriske diagnoser eller andre betydelige problemstillinger, så kontakt mig gerne for en konkret vurdering, om hvorvidt gruppen er noget for dig.

Gruppen oprettes ved minimum 5 tilmeldte.

Hvor: Vi mødes på Lindholm havnevej 31 1. sal, 5800 Nyborg

Hvornår: hver mandag eftermiddag fra kl 17-19. Vi starter i uge 10 og mødes 8 gange.

Pris: 3200kr for alle 8 gange, svarende til 400kr/gang.

Tilmelding/spørgsmål: psykologcc@outlook.dk eller se hjemmesiden: www.psykologiskklinikcc.dk

 

 

 

Rechrias forårs-ophold på Sostrup Kloster.

Ledet af psykolog og læge Pia Recke, samt psykolog Cathrine Christensen.

 

Har du brug for stilhed, fordybelse og ro? På dette ophold vil vi med en kombination af korte samtaleudvekslinger, meditationer, kropslige øvelser, natur, sanselighed og perioder med stilhed, understøtte muligheden for, at du som deltager kommer i kontakt med din sagte indre stemme.

Sostrup kloster ligger ved Djurslands Nordkyst, med masser af natur, lys, luft og ro. Du overnatter i en klostercelle – et enkeltværelse med eget bad og toilet indrettet i nordisk stil. Måltiderne består af skøn mad lavet med kærlighed og fokus på kvalitet samt brug af årstidens råvarer. Vi benytter klosterets fantastiske rammer og særlige stemning til at understøtte roen og fordybelsen.

Opholdet er rettet mod indre arbejde, frem for på samtaleterapi. Det anbefales derfor, at man har samtaleterapeutisk erfaring andetsteds fra. Vi gør opmærksom på, at man skal være i rimelig psykisk balance samt at man selv har ansvar for eventuelle reaktioner der måtte opstå.

Praktisk:

Hvor: Sostrup slot&Kloster, Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild, 8500 Grenå. Se mere på www.sostrup.org

Hvornår:  05.05.23 kl 15.30 – 07.05.23 kl 15.00. Det er ikke muligt at forlade opholdet undervejs, og vende tilbage, ligesom vi anbefaler at man slukker mobiltelefon og computer under opholdet. Du kan videregive nedenstående tlf. nr. til dine nærmeste, for kontakt i nødstilfælde. Dette telefonnummer vil være åbent hele weekenden.

Pris: 4500kr/person for hele forløbet. Early bird hvis du bestiller inden 01.02.23: 4300kr/person.

Spørgsmål og tilmelding via mail: psykologcc@outlook.dk, eller besked på tlf. svarer: 60784443. Mere detaljeret program udleveres efter tilmelding.

På gensyn!

Pia og Cathrine